Manifesto

Drag prieten al pământului, 


Ce faci tu este un act de optimism, o investiție în generațiile următoare. Să plantezi o sămânță înseamnă să ai încredere în ziua de mâine. Încredere în viitor. Încredere în natură. Încredere în ce oferă pământul.

Știm ce înseamnă pâmântul și agricultura pentru tine. Și mai știm că pentru a deveni sustenabilă, agricultura ar trebui să fie ecologică. De aceea, ne-am propus să investim în segmentul BIO din România alături de fermieri, autorități, consumatori, certificatori și alți parteneri. Unde alții văd doar noroi, tu vezi potențial. Iar unde tu vezi potențial, noi îl creștem. Acesta nu e un drum pe care să pornești singur și nici nu ai de ce. Suntem alături de tine și vrem să CREȘTEM ROMÂNIA BIO. Fie că faci asta de mult timp și ai primit cunoștințele din generație în generație, fie că te gândești să treci la agricultura ecologică și abia acum ai face cunoștință cu ea, un lucru bun de reținut este că de partea birocratică ne ocupăm noi.

Pentru întocmirea dosarului de înscriere, crearea planului de afaceri, sfaturile și consultanța pentru promovare și acoperirea costurilor de conversie te poți baza pe noi și pe experiența noastră. Sunt doar niște etape pe care le vom parcurge împreună. Așa, tu vei avea mai mult timp pentru ce e mai important – munca pământului, care rămâne în totalitate în mâinile tale. La recoltă, venim să te susținem din nou, de data aceasta cu preluarea producției. Ne asumăm preluarea atât pe perioada conversiei, dar și doi ani după. Și uite așa, visul tău de a trece la agricultura ecologică este mai aproape de a deveni realitate.

O altă promisiune pe care o facem este aceea că le vom arăta consumatorilor beneficiile produselor bio. Le vom prezenta atât cele pentru ei, cât și cele pentru natură, în speranța că vom reuși să convingem cât mai mulți oameni să facă și ei trecerea la consum ecologic. Poate că bio nu înseamnă perfect din punct de vedere al aspectului, dar înseamnă mai bun din punct de vedere al gustului. Prin filosofia ACT FOR FOOD ne asigurăm zilnic că cei 13 milioane de oameni care ne calcă pragul aleg să mănânce mai bine. Când vine vorba de mâncare, „mai bine” are o definiție simplă: produse cultivate cu grijă și respect, crescute cu iubire și împărțite cu cei dragi. 

Trecerea la agricultura ecologică nu este ușoară. Dar este importantă. Este viitorul. Este o promisiune pentru următoarele generații.

Împreună Creștem România BIO. Înscrie-te în program aici!

Echipa Carrefour